Gabi Gal är psychic-medium, internationell cert. holistic coach/ hypnosterapeut, utbildad i energimedicin, MSc. fred och utvecklingsstudier. Hon har också läst en forskarutbildning inom internationell migration och etniska relationer.

I mitten av hennes forskarutbildning fick hon ett uppvaknande då hon inte kunde längre hålla tillbaka sin intuition och andliga gåvor. Dessa började hon få tillgång genom egna experiment med trance-tillstånd, tidigare-liv minnen, kontakter med andevärlden och bortgångna släkt.

Sedan dess började hon coacha och läsa av människorsenergier fler mil bort och stötta dem till att komma närmare själens syfte här på jorden.

Under hennes inre resor och gammal visdom som kom upp under åren har hon tillsammans med andra från andevärlden skrivit några böcker såsom holistisk/intuitiv coaching, hur man helar karmiska relationer, hur man helar och återställa relationer, hur man utvecklar sin kreativitet genom 11 steg.

Att människor är mycket mer än det de ser och att det finns många delar som ibland inte finns på plats för att förstå det man går igenom handlar det ofta om att man ännu inte förstår eller vet den man är inifrån - bortom alla sociokulturella lärdomar och präglingar.

Hennes holistiska arbete handlar mycket om att stötta människors utveckling utifrån individen - med själen som utgångspunkt.

Du kan läsa mer om henne i hennes personlig sida här

eller lyssna på hennes kanal på YouTube om energier på brasiliansk portugisiska här.

Ta gärna kontakt här.

Kontakta oss här
idag

Kommande Kurser