Andlig Utveckling

Att finna sitt eget ljus och börja leva utifrån sin kärna, att tillåtas blomma, rensa gamla präglingar från samhället, familjen, att förstå hur man hantera känslor, tankar, upplevelser, att finna kärlek för sig själv och andra, att träffa drömpartner, att utforska sin sexualitet, att lära sig att släppa, ta emot, att ge, att lära sig om balans, egen hälsa, släppa blockeringar, förstå sina drömmar, hur man kan rikta ens egen energi mot det man vill förverkliga, att släppa hinder, hitta acceptans för livet, finna styrka och makt inifrån, ta tillbaka makt, öka självkänsla och förstå var och varför man tappar bort den på vägen, att förlåta, släppa tidigare liv minnen, tillåta sig själv vara som du är, se din perfektion, att sluta slåss och kämpa, att lära sig hur man skapar överflöde, pengar, resurser, att tillåta andra vara som de är, att fatta beslut utifrån själen, att tillåta sig själv växa, att lära sig hantera nya förändringar och förändra världen utanför så den speglar din inre förändring, att uppleva sorg, frustration, ilska, oro, rädslor, att förstå vad dessa betyder, att hitta ljuset inom dig, att utvecklas psykiskt och andligt, att utveckla mediumskap, att prata med andevärlden, bortgångna vänner och släkt, att utveckla sinnen… Att förstå att livet är mycket mer än det man trodde innan och tillåta dig själv expandera i takt med ditt inre rytm….

Andlig utveckling är mycket mer än att tro på olika dogma och religioner. Andlig utveckling innebär personlig utveckling. Ju mer du utvecklas inifrån, ju mer förstår du din själ, den aspekten av dig själv som är alltid närvarande. Du börjar se verkligheten på annat vis och förstå din roll på jorden. Du börjar förstå dina gåvor och hur du kan använda dem för att materialisera den största potential som du redan är inifrån.

Att utforska vem du är, våga gå in i dina känslor, våga tillåta dig själv vara sårbar och titta inåt.. se de sidor som du kanske inte har sett, vad de vill berätta för dig, vilka inre meddelande de vill ge dig, integrera ny kunskap och visdom…

Andlig utveckling går bortom tid och rum. När du födds tar du med ett bagage som kan synas väl av en människa som kan läsa energi, som jag. Bagaget finns där med dig och kommer påverka alla dina relationer, stoppa dina drömmar och skapa konflikter inom och utanför dig, tills du börjar ta itu till vad som finns där och börja aktivt förändra.

Ibland är processen att förstå vad som finns och börja förändra eller integrera ny kunskap något som kan vara svårt. Anledning till detta är för att sådana gamla minnen kan ligga djupt i det undermedvetna, vilket gör att du inte kan se var de kommer ifrån. De kan vara minnen som rotades där i din energi för fler århundrade. Men också andra som kan ha kommit senare.

Trance-tillstånd kan hjälpa dig ha kontakt med sådana minnen och få de upp till ytan. Där kan de spåras och åter-integreras eller släppas. Vi fungerar som en dator med en extern hårddisk där våra minnen sitter. Eftersom minnen ligger utanför ”hjärnan” spelar de upp när man inträffar en händelse i vårt liv som matchar med deras ”vibration”.

Arbetet här på Växjö Terapi handlar mycket om att hjälpa dig släppa gamla minnen som kommer från en tid då du inte ens kommer ihåg, antingen via hypnos eller andra teknik i holistisk coaching. Det är inte ovanligt att det kommer besök från andevärlden medverka sessioner för att stötta den som håller på att läka.

Många kommer hit för att lära sig mer om sig själva, vilka de är. Och det är inte konstigt. Man lär sig i våra samhälle att vi är det man gör, och inte den man är. Information om vem du är, vilka gåvor du bär med dig, de flertal upplevelser som du har haft tidigare innan du föds brukar inte finnas med och klart när du föddes i din familj. Beroende på samhällstro och kulturpåverkan programmerar du till att vara någon som du inte är i din kärna.

Idag finns det miljontals människor som går med program i deras energisystem som stoppar dem från att komma ihåg vilka de är i kärnan, vilka gåvor de har inifrån och varför de föddes över huvudtaget. Man lever ett liv som alla andra, skaffa sig ett jobb, hus, bil, hund, barn och partner. Man lever för att betala sina räkningar. Man fortsätter det man gör tills man en dag kraschar, skiljas, dödsfall sker i familjen, flyttar, man tappar sitt jobb, barnen flyttar ut, man får pension, tappar sitt arbete eller dyl. När trauman inkommer är man tvungen att veta vem man är. Allteftersom trauman är ett tecken på att man inte hade verktyg för att hantera situationer som uppstår tidigare. Hade man vetskap om vem man var skulle man inte ens behöva tappa sig själv.

Flertal miljonmänniskor dör varje dag utan att veta varför de var på jorden. Många lever med rädslor av att inte räcka till, gör vad man har lärt sig och tänker inte så mycket på att lära sig tolka verkligheten utifrån sitt inre. Men… allting börjar nu förändras på jorden. Fler och fler människor har börjat bryta gamla mönster och hitta frihetskänslan.

Oavsett vem du är, varför du läser denna sida och vad tog dig hit, har du också gåvor och själsvisdom som du kan använda för att uppleva ett underbart liv på jorden. Ju mer du går djupare i din andlig utveckling desto mer förstå du helheten i dig själv och din livsväg.

Du har nu en chans att påbörja eller fortsätta denna utveckling här. Är du intresserad av att ha en personlig session kan du läsa mer här. Om du är intresserad av att veta mer om de kurser/cirklar som är på gång, klick här.