Familj och Par

En parrelation är en rik värld för att utforska sig själv, finna information, reflektion, kärlek och harmoni. Det finns däremot ofta obalanser när det finns konflikter i vårt inre. Olika livsområden kan påverka även parrelationen och vice-versa.

Många underliggande konflikter många par upplever kommer ifrån att den ena eller den andra parten har gått ur ens egen själslig väg eller kanske aldrig varit där hela livet. Denna resa tar många par att antingen fördjupa sin relation eller släppa den och gå vidare.

I Sverige finns det flertal skilsmässor. Detta tyder på två saker: 1) många ingår i karmiska eller jordiska relationer där det inte finns en själslig koppling med den man är med (enbart en fysisk koppling, fysisk attraktion) eller en relation som har mentala och vänskapsband med ett specifikt syfte; 2) människor börjar bli medvetna om att de vill ha djupare relationer som reflekterar helheten inom sig.

Att många människor inser detta gör att världen inifrån börjar ta mer plats än val som vi har gjort baserad på samhället, våra föräldrar, vänner osv. Det finns en värld inom dig som är redo att utforskas.

Det är väldigt vanligt att denna värld inte är helt genomforskad eftersom man kanske inte ens vet vem man är själsligt.

Ingår man i en familj så kan det uppstå konflikter. Dessa kan fortgå ibland i fler generationer och liv med negativa karmiska band, eftersom det som i själva verket saknar är en egen förståelse av vem man är som själ, det man inte är och det man vill vara.

 

Det är bara när vi börjar ta hänsyn till den vi är inom oss bortom alla programmeringar, präglingar och självbilder som andra har satt på oss att vi börjar finna balans, harmoni, ovillkorlig kärlek, egenmakt och medkänsla för andra. Då blir våra relationer harmoniska.

Att nå denna förståelse innebär att man måste våga titta inåt, i sitt eget mörkret och kunna förstå vad som ska släppas, integreras eller förstås. Det mörkret ofta omfattar om information som sitter i din energikropp, alltså allt det som du är inkl. din kropp. och kan utforskas via olika medvetande tillstånd, såsom trance, men även genom de avläsningar jag gör genom klarseende.

Med själen som utgångspunkten får du en avläsning av dig själv, dina blockeringar och din partner, minderårig barn eller familjemedlem som bor med dig. Där kan du få se karmiska mönster och ibland få information om underliggande faktorer till de problem du upplever så du kan handla medvetet och välja vad/hur du vill göra. Du kan också läsa mer om karmiska relationer och processen att heala dem i mina böcker här  och här.

Hittar man inte rätt partner, kämpar man med relationen, vill man åstadkomma en förändring? Alla dessa frågeställningar tyder ofta på en inre utmaning din själ upplever efter en process av inre expansion eller egen kännedom. De flesta människor i världen vet inte vilka de är som själ, som sagt. Uppvaknandeprocessen brukar leda till en ökad medvetenhet av vem man är inombords bortom socioekonomiska och kulturella faktorer man har lärt sig sedan barndomen. Förutom dessa finns det ibland även tidigare-liv mönster och familjkarma som kan påverka ens utveckling och uttryck i relationer.

Varför väljer du vissa partners? Varför dras du till vissa människor? Varför upplever du kommunikationsproblem med människan du lever ihop med? Skilsmässa? Problem med sex? Ingen njutning? Sexualiteten fungerar inte riktigt som det var förr eller du vill utforska saker som din partner inte är med på? Drömmar? Mål? Det finns många frågor och det är komplext och dyrt att inte ha en holistisk approach.

När man läser energier som jag gör kan man enkelt se vilka obalanser du har och var de sätter sig i kroppen, känslor, tankar, vad Du har tänkt och vad din själ vill åstadkomma. Detta kan användas för att hjälpa dig framåt snabbare dit du vill. Förutom det är det ofta att man också utvecklar olika symptom såsom fysiska obalanser när man inte är tillfreds med sig själv eller andra man är i relation med. Detta kan vara ångest, trauma, irritation, sorg, ilska mm och allt detta behövs också en fysisk hantering i form av t ex näringskompensation, örter, akupunktur, hypnos mm så du kan må bra och hitta snabbare balans.

Är du/ni intresserad av detta kan ni kontakta mig för mer information här.