Kurser

Att vara med en cirkel/kurs innebär mod att växa tillsammans med andra, finna tillhörighet, öppna upp sig för det okända och finna ödmjukhet att visa upp sina starka och svaga sidor – i en trygg miljö där du kan få vara den du är utan att bli dömd.

Du får nu möjlighet att vara med kurser/cirklar nedan. Cirklarna/kurserna har inte hur många deltagare som helst för din egen skull. Möjligheten att delta i cirklar/kurser finns nu parallellt till personliga coaching sessioner som du kan boka separat. Vad du än väljer är syftet med detta arbete att stötta dig att finna inre verktyg för att utforska vem du är, vem du inte är, vart du vill i livet, se sig själv bättre, förändra, förverkliga, få stöd, förlåta dig själv, gå vidare, släppa taget, förstå helheten, lära känna dina gåvor, lära dig hantera vardagliga utmaningar, stress, obalanser, blockeringar, privata och arbetsrelaterade utmaningar, relationsutmaningar, få nya perspektiv och insikter. Du kan alltså utforska vad du vill inom dig själv. Det är upp till dig hur du vill ta dig vidare.

Under hösten är fokus på grupphealing genom trance och utforskande av sitt undermedvetna, en cirkel/kurs riktad på kvinnor för att finna den unika kvinnliga energi och gemenskap, läka gamla sår, finna gemensamma stöd, och en kurs/cirkel för par som behöver stöd för att utvecklas, gå över trösklar, få nya insikter, växa ihop eller isär.

Kurserna/cirklarna skapades här för att du ska känna att du inte är ensam. Att det finns fler som går igenom det du gör och att genom att arbeta tillsammans kan man lära sig verktyg som kommer inifrån.

 

Meditationscirkel med grupphypnos/healing

Denna meditationscirkel skapades för Dig som vill meditera med andra och uppleva guidad hypnos i grupp. Vi kommer ha olika tema under varje gång i en process av inre healing och utforskande av inre upplevelser, och vem du är.

Om du behöver stöd under tiden kommer du kunna få hjälp på plats. Meditationscirkeln i grupp kommer möjliggöra healing och kontakt med ditt inre, lugn, ro och kanske även tidigare liv. Du får möjlighet att träffa nya vänner, likasinnade.

I denna cirkel kommer du även kunna diskutera kort det du vill utbyta vid slutet av sessionen tillsammans med andra. Denna möjlighet finns här för dig som vill komma i kontakt med din intuition och inre vägledning, läka gamla sår, bearbeta vardagsinformation eller kanske få djupare avslappning för dagen.

VI kommer träffas varje torsdag från 24:e oktober fram tills 28:e november kl 19-20.

Registrera här för att säkra din plats!

Begränsade antal platser. Första till kvarn. När du registrerar där kan du även få tillgång till material som eventuellt läggas upp för dig under tiden.

Efter du har anmält dig är det viktigt att du skickar ett sms till 0768007778 med fullständigt namn, födelsedatum och ort så det underlättar för mig att läsa av dig/er intuitivt.

 

____________

Kvinnocirkel för andlig utveckling

I denna cirkel kommer vi arbeta tillsammans för att ta kontakt med intuitionen, utveckla intuitionen och komma i kontakt med vår unika kvinnligheten, alltså den kvinnliga energin Yin. Denna cirkel kommer möjliggöra healing för dig som har haft utmaningar gentemot andra kvinnor och kvinnor i din familj. Den kommer även möjliggöra dig att öppna dörrar mot dina inre gåvor. Vi fokuserar på inre och andlig utveckling.

Kvinnocirkeln finns för dig som vill gå med ett gemenskap och gemensamt vara en del av en säker miljö där andra kvinnor delar utmaningar, glädje, sorg, utvecklingsmöjligheter, kunskaper och visdom. Denna cirkel funkar även för dig som vill förstå din kvinnliga energi eller relation gentemot kvinnor i ditt liv, även om du är en man.

 

Cirkeln börjar den 24:e oktober och avslutar den 28:e november, kl 17-18.

 

Begränsade antal platser. Första till kvarn!

Registrera här för att säkra din plats!

Efter du har anmält dig är det viktigt att du skickar ett sms till 0768007778 med fullständigt namn, födelsedatum och ort så det underlättar för mig att läsa av dig/er intuitivt.

________________________

Par-cirkel (couple circle)

Denna cirkel finns för dig som vill arbeta tillsammans med din partner för att komma närmare, förstå varandra, utvecklas tillsammans eller bestämma för att skiljas. Denna cirkel möjliggör dig att uppleva healing och utbyte med andra par med.

Tillsammans med andra par kommer vi arbeta för att ta fram de svårigheter som är medvetna och omedvetna till den relation du vill ha med din partner. Du kommer få chans att gå djupare i ditt inre och börja utforska vem du är inombords, vem du vill vara, de trösklar som du kanske inte ser och vägar mot det du vill uppleva.

Arbetet kommer ske i grupp med andra par, i gemensamma meditationer, diskussioner och utforskande. Cirkeln skulle passa dig som vill på egen hand och tillsammans med andra få upplysning om information om dina frågor, svar som kommer från ditt inre via de kanaler vi ska utforska. Mitt mediumskap och psykiska avläsningar kan ibland vägleda dig under tiden.

Tanken med denna cirkel är ökad medvetenhet och inre upplysning, samt möjlighet att komma till nästa steg dit du vill med din relation. Kan din partner inte komma någon vecka kan du komma ensam men det vore bra att båda är på plats.

VI börjar den 27:e oktober kl 14-15 varannan vecka t o m 1 december.

 

 

Begränsade antal platser! Första till kvarn!

Registrera här för att säkra din plats.

Efter du har anmält dig är det viktigt att du skickar ett sms till 0768007778 med fullständigt namn, födelsedatum och ort så det underlättar för mig att läsa av dig/er intuitivt.

 

VILLKOR OCH INFO

Registrering/Anmälan är bindande. Du säkrar din plats/dina platser och därför tar en plats av någon som skulle vilja delta.

Vill du ha djupare vägledning/rådgivning/coaching föreslår jag att Du/Ni bokar en privatcoaching med mig vid sidan om. Att vara med en cirkel innebär respekt för andra och sig själv, och även möjlighet att finna tillhörighet, utbyte med andra, gemensamt stöd och kunna växa tillsammans. Det är en oerhört viktig platform för gemensam utveckling. När du fattar ett beslut att vara med en cirkel/kurs binder du din anmälan och accepterar att avstå från distansavtalslagen om 14-dagars ångerrätt. Ditt själsliga arbete påbörjar när du registrerar och du accepterar att jag kan få tillgång till intuitiv information om dig så jag kan utforma arbetet för att stötta dig. Tänk därför igenom väl innan du fattar beslutet. Kan du inte komma till träffarna får du inte tillbaka kursavgiften. Om detta händer två veckor innan cirkeln/kursen påbörjar har du däremot rätt att hitta någon annan på egen hand att ta över din plats.

I en resa där det innebär själslig utveckling lär vi oss att ta ansvar för våra handlingar. Varje handling skapar en reaktion utåt som påverkar din omgivning, men också dig själv. Känns det rätt att vara med oss här är du hjärtligt välkommen.

Du kommer få mer information via e-mail eller platformen inför kurs/cirkelstart när den närmar sig. Har du frågor kan du texta 0768007778.